Doorslijpschijven

Doorslijpschijven van Multifast voldoen aan de zwaarste eisen binnen de industrie, waardoor je niet alleen gaat voor een betaalbare oplossing, maar ook voor een zeker en duurzaam eindresultaat. Ga voor een minimale krachtsinspanning, maar een maximaal resultaat. Onze doorslijpschijven snijden razendsnel door het materiaal en besparen je zowel tijd, geld, als energie.

De 1mm schijf is een zeer populair item in ons assortiment, probeer hem nu uit!

Alles voor de zakelijke afnemer! Multifast staat voor je klaar! Advies nodig over onze producten of hulp nodig bij de uitvoering? Je kunt ons bellen voor advies, of we komen langs om je persoonlijk te woord te staan!

Terugkerende klant? Log in Nieuwe klant? Neem contact op voor uw prijs op maat!
Filters zichtbaar

Toont alle 16 resultaten

Filters zichtbaar

Toont alle 16 resultaten

Scherpe prijzen, hoge deskundigheid

Dankzij de meer dan 30 jaar ervaring weten we precies wat je als kritische bouwondernemer verstaat onder een kwalitatief hoogwaardig product. Dit doen we door tegelijkertijd voor schappelijke prijzen te zorgen. Ook dat hebben we in de laatste 30 jaar weten te bewerkstelligen. Profiteer daarom mee van onze speciale inkoopvoordelen en koop in tegen groothandelsprijzen. Je kunt bij ons winkelen tegen lage prijzen, maar een beroep doen op hoog vakmanschap. Al onze medewerkers beschikken over vergaande kennis over onze producten en diens toepassingsmogelijkheden. Bij je bestelling geniet je bovendien van een snelle levering en uitstekende voorwaarden. Als je voor 14:00 bestelt, dan liggen je doorslijpschijven de volgende werkdag op je deurmat en bestellingen boven de €100 worden gratis geleverd.