Bits en dophouders

Elke schroefklus verdient zijn eigen bit. En deze schroefbits zijn er in vele soorten en maten. Voordat je overgaat tot aanschaf wilt je wel de juiste keuze maken. Wat je ook los of vast moet schroeven, voor een compleet aanbod schroefbits hebt je met de webshop van Multifast al je benodigdheden binnen een muisklik.

Alles voor de zakelijke afnemer! Multifast staat voor je klaar! Advies nodig over onze producten of hulp nodig bij de uitvoering? Je kunt ons bellen voor advies, of we komen langs om je persoonlijk te woord te staan!

Terugkerende klant? Log in Nieuwe klant? Neem contact op voor uw prijs op maat!
Filters zichtbaar

Resultaat 1–30 van de 93 resultaten wordt getoond

Filters zichtbaar

Resultaat 1–30 van de 93 resultaten wordt getoond

Voor een keurig eindresultaat

Onder concurrerende prijzen verstaan wij prijzen die scherp liggen dan bij andere aanbieders. Omdat we al sinds 1985 actief zijn in de bouwmarkt hebben we bij verschillende partners inkoopvoordelen weten op te bouwen. En die voordelen zorgen voor lagere prijzen. Je bent goedkoper uit en koopt in tegen groothandelsprijzen. Verder kunt je voor al uw vragen terecht bij een ervaren productkenner die je graag verder helpt. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en dat geldt ook voor onze deskundigheid. Als je bestelling voor 14:00 binnenkomt heeft je de volgende werkdag al de beschikking over je bestelling. Ligt het bedrag van je bestelling hoger dan € 100 dan kunt je ook nog eens rekenen op een gratis levering.