Ankers en zwaarlast bevestiging

Multifast biedt de juiste oplossing voor beton. Bekijk ons ruime assortiment ankers van hoogwaardige kwaliteit!

Alles voor de zakelijke afnemer! Multifast staat voor je klaar! Advies nodig over onze producten of hulp nodig bij de uitvoering? Je kunt ons bellen voor advies, of we komen langs om je persoonlijk te woord te staan!

Terugkerende klant? Log in Nieuwe klant? Neem contact op voor uw prijs op maat!
Filters zichtbaar

Resultaat 1–30 van de 59 resultaten wordt getoond

Filters zichtbaar

Resultaat 1–30 van de 59 resultaten wordt getoond

Je wilt je ankers aanschaffen, maar daarbij kunnen rekenen op duurzame producten en goede prijzen? Multifast maakt het mogelijk in een complete online bouwwinkel. Dankzij onze 35 jaar aan ervaring zijn we in staat om de beste producten aan te bieden tegen scherpe prijzen. We zijn er namelijk voor je, de ondernemer in de bouwsector. Daarom kunt je rekenen op een no-nonsense mentaliteit en een duidelijke communicatie. Reken daarbij op vergaande kennis over onze producten en diens toepassingsmogelijkheden. Ondernemen in de bouwsector wordt nu nog eenvoudiger gemaakt door de uitgebreide bouwwinkel van Multifast. Al sinds 1985 een begrip in de Nederlandse bouwsector.

Meer inspiratie opdoen?

Al onze ankers worden met vergaande zorg geselecteerd door een ervaren team aan bouwexperts. Hierdoor kunt je rekenen op een assortiment dat even betrouwbaar als duurzaam is. En dat tegen lagere prijzen dan bij andere aanbieders. Houd daarom altijd onze webwinkel in de gaten voor nieuwe aanwinsten en aantrekkelijke aanbiedingen. Ook voor andere hulpmaterialen als afstandschroeven, betonschroeven en doorsteekankers kunt je kiezen uit vele producten. Bestelt je voor 14:00? Dan heeft je je ankers de volgende werkdag binnen. Als de bestelling hoger ligt dan € 100 euro dan zorgen we er bovendien voor dat de bestelling gratis wordt geleverd. Meteen bestellen? Klik dan op het door je gewenste product.